Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget wordt chips-gezicht

Shownieuws

Bridget Maasland is het nieuwe gezicht van chipsmerk Pringles. De commercial die eerder deze week is opgenomen, is binnen enkele maanden op de televisie te zien

Presentatrice Bridget Maasland is het nieuwe gezicht van chipsmerk Pringles. Dit meldt De Telegraaf woensdag. Maasland wordt daarmee de tegenhanger van presentatrice Wendy van Dijk, die de knabbelsnack voor een ander merk aanprijst. De commercial, die eerder deze week is opgenomen, is binnen enkele maanden op de televisie te zien.

Bridget vindt het niet erg om model te staan voor een zoutje dat dikmakend zou zijn. "Ik hou gewoon van snacken. Natuurlijk weet ik dat het niet goed is, maar dat geldt ook voor zoveel andere dingen. Je moet er gewoon niet teveel van eten. Bovendien ga ik de light-chips aanprijzen", zegt Maasland.

Ook wordt Bridget model in een blootreportage voor het mannenblad Playboy. Fotograaf Carin Verbruggen is door Maasland uitgekozen om de foto's te maken. "Dankzij haar foto's werd ik door de lezers van mannenblad FHM vorig jaar uitgeroepen tot Meest Sexy Vrouw van Nederland", verklaart ze haar keuze voor Verbruggen. Het geld dat ze voor de reportage krijgt gaat naar Dutch Puppy, een fonds dat mishandelde honden helpt. Het geld voor de chipscommercial steekt de presentatrice in eigen zak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen