Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo Gernandt en Kim-Lian te horen in 'Midsummer dream'

Shownieuws

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Kim-Lian van der Meij spreken de stemmen van de belangrijkste figuren in bij de animatiefilm 'Midsummer dream'.

Tygo Gernandt en Kim-Lian te horen in 'Midsummer dream'

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Kim-Lian van der Meij spreken de stemmen van de belangrijkste figuren in bij de animatiefilm 'Midsummer dream'. Dat maakte distributeur Cinemien dinsdag bekend. Gernandt heeft getekend voor de rol van Lysander en Van der Meij spreekt de stem van Helena in.

'Midsummer dream' is afgeleid van de legende die wil dat mensen tijdens de midzomernacht naar een wereld vol kabouters en elfjes kunnen reizen. Helena gelooft niet in dit soort sprookjes, maar gaat toch op zoek naar de koningin van de feeën omdat haar vader ernstig ziek is. Bij haar zoektocht wordt ze begeleid door bankier Demetrius en Lysander, die beiden proberen haar vriendschap te winnen.

Kim-Lian sprak eerder de rol van Malle Abby in voor 'Chicken little'. Ook presenteert ze de Kids Top 20. Tygo speelde rollen in onder meer 'Het schnitzelparadijs' en 'Van God los', waarvoor hij een Gouden Kalf in de wacht sleepte. Naast de Nederlandse worden er Vlaamse stemmen ingesproken. De film gaat in de zomer in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen