Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anastacia in Amsterdam overladen met cadeaus

Shownieuws

De Amerikaanse zangeres Anastacia is woensdagavond, tijdens een eenmalig concert in het Amsterdamse Paradiso, door haar fans overladen met cadeaus.

De Amerikaanse zangeres Anastacia is woensdagavond, tijdens het eenmalige concert in het Amsterdamse Paradiso, door haar fans overladen met cadeaus. Knuffelberen, bonbons en een zak Burrito-chips werden op het podium gegooid. Maar ook een ingelijst getekend portret van Anastacia en haar hondje 'Freak' en een speciaal voor de Yorkshire Terrier gemaakt jasje werden aan Anastacia gegeven.

De 32-jarige zangeres met het bekende nasale stemgeluid gaf het concert als startsein voor de release van haar nieuwe cd 'Pieces of a dream'. De cd bevat haar grootste hits en drie nieuwe stukken, waaronder een duet met Eros Ramazzotti.

De zangeres opende het concert woensdag met de titelsong 'Not that kind' van haar debuut-cd uit 2000, gevolgd door hits als 'Paid my dues', 'Sick and tired' en 'Left outside alone'. Als toegift zong zij één van haar persoonlijke favoriete songs 'Dream on', een cover van de rockgroep Aerosmith.

De 32-jarige zangeres veroverde met haar debuutcd 'Not that kind' en de opvolger 'Freak of nature' Amerika en Europa. Bij de zangeres werd in 2003 borstkanker geconstateerd. Na een rustperiode van een jaar bracht ze haar derde album 'Anastacia' uit. De single 'Left outside alone' van dit album werd opnieuw een dikke hit voor de zangeres. Wereldwijd heeft Anastacia inmiddels meer dan 20 miljoen cd's verkocht.

Anastacia stond eerder dit jaar nog in een uitverkocht Gelredome en drie keer in een uitverkocht Ahoy. De wereldster is op 18 november aanwezig bij het tv-programma rondom 'Domino Day 2005', waarin ze een aantal bekende stukken gaat zingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen