Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anita Witzier baalt van mislopen tv-prijs

Shownieuws

Anita Witzier zegt in Mikro Gids het 'ontzettend vervelend te vinden' dat ze de Zilveren Televizier-Ster nooit heeft gewonnen. Ze was vijf keer genomineerd.

Anita Witzier zegt het 'ontzettend vervelend te vinden' dat ze nu al vijf keer is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, maar dat ze deze prijs elke keer aan haar neus voorbij heeft zien gaan. Dat vertelt de KRO-presentatrice deze week in Mikro Gids. Dit jaar zag Witzier haar collega Wendy van Dijk er met de prijs voor beste televisievrouw vandoor gaan. Ze zegt dat ze de Zilveren Televizier-Ster graag zou hebben gewonnen voor het team waarmee ze het programma 'Memories' maakt.

Toch heeft de nu 44-jarige Witzier een pleister op de wonde gekregen. Van Televizier-hoofdredacteur Peter Houben ontving ze een speciaal voor haar gemaakte troosttrofee. "Houben zei dat er ontzettend veel mensen naar Televizier hadden gebeld die boos waren dat niet ik, maar Wendy van Dijk de Zilveren Televizier-Ster had gewonnen", vertelt ze. Van Dijk won de prijs al drie keer eerder. Witzier zegt het gebaar van Televizier 'erg schattig' te vinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen