Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volop champagne op vrijgezellenavond Elton John

Shownieuws

Obers zonder bovenkleding lieten de champagne maandag vloeien op het gezamenlijke vrijgezellenfeest van Elton John en zijn aanstaande echtgenoot David Furnish.

Obers zonder bovenkleding lieten de champagne maandagavond vloeien op het gezamenlijke vrijgezellenfeest van de Britse zanger Elton John en zijn aanstaande echtgenoot David Furnish. Bekende sterren als rocker Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon, actrice Liz Hurley en muzikant Bryan Adams kwamen op het feest in een Londense nachtclub niets tekort. De gasten kregen champagne en sushi en ze werden getrakteerd op een cabaretvoorstelling.

Het koppel had zijn bekende vrienden gevraagd geen cadeaus te geven, maar geld over te maken aan het aidsfonds. Zangeres Cilla Black sloeg de vraag in de wind. "Ik ga Elton en David een van de meest ordinaire broodroosters geven die ik maar kan vinden."

Het vrijgezellenfeest gaat vooraf aan het jawoord dat de zanger en de Canadese filmmaker Furnish elkaar woensdag in de het stadhuis van de Engelse plaats Windsor geven. Engeland kent formeel geen huwelijk, maar vanaf woensdag is het voor homokoppels wel mogelijk een partnerschap te laten registreren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen