Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opgepimpte bierflessen naar veiling

Shownieuws

Presentatrice Wendy van Dijk heeft voor het goede doel een beugelfles van Grolsch opgepimpt. Ook Rodrigo Otazu en Huub Stapel pimpten een beugel op.

Presentatrice Wendy van Dijk heeft voor het goede doel een beugelfles van Grolsch opgepimpt. Naast Van Dijk hebben onder meer sieradenontwerper Rodrigo Otazu en acteur Huub Stapel een flesje omgevormd tot kunstwerk. De beugels worden geveild en de opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel dat de artiesten zelf uitkiezen.

De bierbrouwer heeft voor de beschilderde-beugelactie gezocht naar mensen die in hun eigen stiel vakmanschap tentoonspreiden. "De bekende Nederlanders die zijn benaderd, hebben met veel enthousiasme meegewerkt aan deze actie en dat heeft een bijzondere verzameling beugels opgeleverd", meldt de brouwer.

Eerder werden in Amerika bierflesjes opgepimpt voor het biermerk. Daar lieten onder meer Donald Trump en Woody Allen hun creativiteit de vrije loop en werden de flesjes met succes geveild. Vanaf vrijdag worden de beschilderde beugels van de Nederlandse artiesten tentoongesteld in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ook begint dan de veiling op website eBay. Op 20 januari wordt bekend wie de hoogste bieders zijn en de beugels mee naar huis mogen nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen