Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon toegelaten tot vliegschool

Shownieuws

Gordon is toegelaten tot vliegschool in Miami: "Ik ben toegelaten op flight academy om op versnelde manier mijn brevet te halen"

Gordon toegelaten tot vliegschool

Zanger en radio-dj Gordon is toegelaten tot een vliegschool. "Ik ben toegelaten op een flight academy om op een versnelde manier mijn brevet te halen", vertelt hij op zijn website. "Ik ben helemaal uit mijn dak." Begin dit jaar liet Gordon al weten zijn vliegbrevet graag te willen halen. Zijn liefde voor vliegen is ontstaan toen hij vorig jaar op vakantie was in Zuid-Afrika. Met zijn ex-vriend Jacob bestuurde hij daar voor het eerst zelf een vliegtuigje.

De vliegopleiding vindt plaats in Miami. "Kan ik daar alvast oefenen hoe je flatgebouwen in vliegt", grapt de zanger. Ook schrijft hij dat hij 'iets leuks' wil verzinnen om fans met hem boven Nederland te laten vliegen. "Een soort wedstrijd", schrijft Gordon. "Wie durft?"

De zanger is momenteel samen met collega's René Froger en Gerard Joling in Oostenrijk. De drie 'toppers' nemen daar voor Talpa twee kerstprogramma's op, 'Toppers in de sneeuw'. Voor vijftig fans nemen de zangers de rol van reisleider op zich. Ook verzorgen ze een aantal optredens. Het programma wordt op 20 en 27 december uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen