Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez in film met echtgenoot

Shownieuws

Jennifer Lopez speelt met haar man, Marc Anthony, in een film over het leven van de Puerto-Ricaanse zanger Hector Lavoe. De film heet 'El cantante'.

Actrice en zangeres Jennifer Lopez speelt met haar man, zanger Marc Anthony in een film. De opnamen van 'El cantante' zijn zondag in New York van start gegaan. Dit meldt Billboard. Het is de eerste keer dat Lopez en Anthony samen in een film spelen. Wel stonden de echtelieden regelmatig samen op het podium, onder meer bij de Grammy Award-uitreiking.

'El cantante', Spaans voor 'de zanger', gaat over de Puerto-Ricaanse zanger Hector Lavoe die in 1993 overleed. Marc Anthony vertolkt de rol van Lavoe, Lopez speelt zijn vrouw Puchi. Ook neemt de actrice de productie voor haar rekening. Behalve in New York vinden de opnamen plaats in Puerto Rico. De film komt naar verwachting in 2006 in de bioscopen.

Lopez en Anthony trouwden in 2004. Het is het derde huwelijk voor Jennifer, die eerder getrouwd was met Ojani Noa en Chris Judd. Marc was één keer eerder getrouwd en heeft drie kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen