Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears daagt US Weekly voor de rechter

Shownieuws

Britney Spears sleept US Weekly voor de rechter, meldt Reuters. Het magazine schreef dat Spears met haar man Kevin een sekstape heeft opgenomen.

Britney Spears sleept US Weekly voor de rechter, meldt Reuters. Het Amerikaanse magazine schreef in oktober dat de popdiva met haar man Kevin Federline een sekstape zou hebben opgenomen. Volgens Spears klopt er niets van het verhaal. Ze eist tien miljoen dollar schadevergoeding, ruim achtenhalf miljoen euro.

US Weekly houdt vol dat het verhaal niet verzonnen is. "We hebben een betrouwbare bron", zei een woordvoerder maandag. Volgens die bron hebben Spears en haar man aan advocaten verteld bang te zijn dat de sekstape openbaar zou worden. Mensen uit hun naaste omgeving hebben volgens het magazine gedreigd de tape openbaar te maken. Volgens Spears is er geen 'geheime tape' en heeft ook niemand hen bedreigd.

"Britney heeft eindelijk besloten om de mensen die dit soort verhalen de wereld in helpen een halt toe te roepen", zei Martin Singer, de advocaat van Spears, op de website TMZ.com.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen