Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'3FM Serious Request' ook op MSN Messenger

Shownieuws

'3FM Serious Request' is ook te volgen via MSN Messenger. De actie ten behoeve van de Democratische Republiek Congo is live via MSN te zien.

'3FM Serious Request' is ook te volgen via MSN Messenger. De actie die de radio-omroep 3FM heeft georganiseerd ten behoeve van de Democratische Republiek Congo is live via MSN te zien en de gebruikers kunnen erover chatten. Behalve via MSN Messenger kan de actie worden gevolgd via de radio, televisie en een website op internet.

Tijdens een zes dagen lange uitzending presenteren de 3FM-deejays Giel Beelen, Wouder van der Goes en Gerard Ekdom de actie vanuit het Glazen Huis op de Neude in Utrecht. Maandag startte de actie en op de eerste dag is er ruim 53 duizend euro opgehaald voor het goede doel. Het publiek kan bieden op zijn favoriete platen en op artikelen die worden geveild via internet. Vorig jaar was de opbrengst op de eerste dag veertigduizend euro.

Maandag is het meest geboden op het nummer 'Stairway to heaven' van Led Zeppelin. Een luisteraar bood duizend euro om het nummer op de radio te horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen