Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Moeder Britney is schuldig aan breuk'

Shownieuws

Lynne Spears, de moeder van Britney, is medeschuldig aan de breuk tussen de zangeres en haar man Kevin Federline.

'Moeder Britney is schuldig aan breuk'

Lynne Spears, de moeder van Britney Spears, is medeschuldig aan de breuk tussen de zangeres en haar man Kevin Federline. Althans, dat beweert een goede vriend van Federline. "Ze haat hem vanuit het diepst van haar hart", zegt hij dinsdag in The New York Post. "Sinds Britneys bevalling is ze niet van haar zijde geweken. En Kevin mag zijn eigen zoon niet eens aanraken."

Britney staat volgens de vriend volledig achter haar moeder. Hoewel Kevin al twee kinderen heeft uit een eerder huwelijk vinden moeder en dochter dat hij 'niks van baby's snapt'. "Mijn moeder doet alles. Dus laat haar met rust", zou de popster Federline hebben toegebeten.

Maandag werd bekend dat Britney haar echtgenoot vorige week uit hun huis in Malibu heeft gezet. Beiden werden dezelfde avond nog gesignaleerd in nachtclubs. Toch is Kevin niet van plan van Britney te scheiden. "Dat kan niet, want zij heeft al het geld", verklapt zijn vriend. "Dus hoezeer haar moeder hem ook haat, hij ruimt niet zomaar het veld. Britney betaalt tenslotte al zijn rekeningen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen