Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader van Julio Iglesias overleden

Shownieuws

Julio Iglesias Puga, de vader van de Spaanse zanger Julio Iglesias, is maandag op 90-jarige leeftijd overleden in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Julio Iglesias Puga, de vader van de Spaanse zanger Julio Iglesias, is maandag op 90-jarige leeftijd overleden in de Spaanse hoofdstad Madrid. De doodsoorzaak is officieel bekendgemaakt, maar de Spaanse nationale radio-omroep meldde dat Iglesias Puga is overleden aan een hartaanval.

Julio senior was gynaecoloog en is twee keer getrouwd geweest. In 1943 trad de arts in het huwelijk met Rosario de la Cierva y Perinon, met wie hij zijn zoons Julio junior en Carlos kreeg. Het stel scheidde in 1983. Iglesias Puga hertrouwde met Ronna Keit, met wie hij zoon Jaime kreeg. Onlangs maakten Julio en Ronna bekend dat ze een tweede nakomeling van hen tweeëen verwachtten.

In december 1981 werd de opa van zanger Enrique Iglesias ontvoerd door de Baskische afscheidingsbeweging ETA. Hij werd vrijgelaten in januari 1982 in Trasmoz, vlak bij de stad Zaragoza. In 2004 verscheen een biografie over Julio Iglesias Puga.

Het is niet bekend wanneer Julio Iglesias Puga wordt begraven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen