Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Connery maakt debuut als voice-over

Shownieuws

Sean Connery maakt zijn debuut als voice-over in een korte animatiefilm. Connery spreekt de tekst in van de excentrieke dierenarts Sir Billie the Vet.

Sean Connery maakt debuut als voice-over

De Schotse acteur Sean Connery maakt zijn debuut als voice-over in een korte animatiefilm. Dit meldt Hollywood Reporter dinsdag. Connery spreekt de tekst in van de excentrieke dierenarts Sir Billie the Vet, die een praktijk heeft in een afgelegen dorpje in Schotland. Ook acteur Alan Cumming en presentatrice Ruby Wax lenen hun stem aan het filmpje.

Het verhaal draait om de avonturen van de dierenarts en een geit die denkt dat hij een hond is, vertolkt door Cumming. De productiemaatschappij verwacht dat de animatiefilm in de zomer af is en ongeveer dertig minuten lang wordt. Het is de bedoeling dat de film vertoond wordt op verschillende filmfestivals.

Sean Connery is de eerste acteur die de rol van James Bond vertolkte. Hij kroop zeven keer in de huid van geheim agent 007. Connery heeft zich eerder positief uitgesproken over de nieuwe Bond, Daniel Craig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen