Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aniston mag niet topless in beeld

Shownieuws

De advocaten van de 36-jarige Jennifer Aniston hebben gedreigd bladen aan te klagen als ze foto's publiceren van de topless zonnende actrice.

Aniston mag niet topless in beeld

De advocaten van Jennifer Aniston hebben gedreigd bladen aan te klagen als ze foto's publiceren van de topless zonnende actrice. De raadslieden van de 36-jarige Aniston hebben fotograaf Peter Brandt al voor de rechter gedaagd. De paparazzo heeft de afgelopen twee weken foto's gemaakt van de topless zonnende Jennifer met een telelens.

Brandt laat weten dat hij de wet niet heeft overtreden, omdat hij de foto's vanaf een publieke plek heeft gemaakt. "Ik zit al 25 jaar in deze business en heb niets illegaals gedaan", zegt de fotograaf.

Aniston werd bekend door haar rol als Rachel in de televisieserie 'Friends'. Ze speelde onder meer in de films 'Along came Polly', 'Bruce almighty' en 'The good girl'. De actrice was getrouwd met Brad Pitt. De twee zijn dit jaar uit elkaar gegaan. Momenteel gaan er geruchten dat Aniston een relatie heeft met acteur Vince Vaughn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen