Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget Maasland mogelijk in Playboy

Shownieuws

Presentatrice Bridget Maasland wil voor één keer haar principes opzij zetten en meewerken aan een blootreportage voor het mannenblad Playboy.

Bridget Maasland mogelijk in Playboy

Presentatrice Bridget Maasland wil voor één keer haar principes opzij zetten en meewerken aan een blootreportage voor het mannenblad Playboy. Dit vertelde ze dinsdagochtend in het radioprogramma 'Evers staat op'. Ze moet voor het BNN-programma 'Katja vs. Bridget' in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld bij elkaar zien te krijgen voor een goed doel en ziet een reportage in het mannenblad als de beste manier. Bridget schenkt haar opgehaalde centen aan Dutch Puppy, een organisatie die strijdt tegen hondenmishandeling.

Bridget is bereid om voor 150 duizend euro uit de kleren gaan. Volgens de hoofdredacteur van Playboy, Jan Heemskerk, is dit bedrag nog nooit voor iemand neergelegd. "Voor Bridget gelden dezelfde regels als voor iedereen en het moet wel binnen de grenzen blijven", zegt hij tegen Novum Nieuws. Er wordt nu gekeken naar wat wel kan. Dinsdag komt Bridget naar het Playboy-kantoor om te overleggen over wat de mogelijkheden zijn. Heemskerk zou het 'heel leuk' vinden en hij is natuurlijk 'zeer begaan met mishandelde hondjes'.

De presentatrice is meerdere keren gevraagd om voor Playboy te poseren, maar heeft dit steeds afgeslagen. Bridget noemt dit aanbod 'nu of nooit', het is een eenmalige aanbieding. Als de reportage er nu niet komt, komt hij er nooit meer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen