Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurk Scarlett Johansson geconfisqueerd

Shownieuws

De jurk die Scarlett Johansson wilde dragen bij de Londense première van haar nieuwste film 'Match point' is in beslag genomen door de Britse douane.

De donkerblauwe Dolce&Gabanna-jurk die Scarlett Johansson zaterdag droeg tijdens de Londense première van haar nieuwste film 'Match point' was niet haar eerste keus. "De jurk die ik wilde dragen is vandaag ingevlogen, maar in beslag genomen door de Britse douane", zei de actrice tegen de Britse krant Mail on Sunday. Onbekend is waarom de douane de jurk in beslag nam.

Voor Woody Allen, de filmmaker die 'Match point' regisseerde, maakt het niet veel uit wat zijn hoofdrolspeelster draagt. "Woody vind niets mooi wat ik aanheb. Ik denk dat hij het liefst ziet dat ik constant de witte jurk draag die ik in de film aanhad."

In 'Match point' speelt Johansson de rol van Nola die het hart steelt van de professionele tennisser Chris, wiens personage vertolkt wordt door de Ierse acteur Jonathan Rhys-Meyers. De film draait vanaf 19 januari in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen