Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topkok Den Blijker kookt voor daklozen

Shownieuws

Herman den Blijker van het tv-programma 'Herrie in de keuken' gaat voor het Rotterdamse Leger des Heils een kerstmaal bereiden voor de daklozen.

Herman den Blijker, bekend van het tv-programma 'Herrie in de keuken' van RTL 5, gaat een kerstmaal bereiden voor de dak- en thuislozen van Rotterdam. De topkok wil in de gaarkeuken van het Rotterdamse Leger des Heils een simpel, maar smaakvol kerstdiner creëren.

Den Blijker is eigenaar van enkele gerenommeerde restaurants in Nederland. In het programma 'Herrie in de keuken' probeert hij slechtlopende restaurants in korte tijd een metamorfose te laten ondergaan. In de kerstuitzending van 'Herrie in de keuken' wil Den Blijker het personeel van de Rotterdamse Leger Des Heils-keukens laten zien hoe ze hun dagelijkse bereidingen naar een hoger niveau kunnen tillen.

De gaarkeuken van het Rotterdamse Leger des Heils maakt elke dag rond zeshonderd maaltijden voor dak- en thuislozen. Op dinsdag 27 december is te zien hoe het Den Blijker bij het Leger des Heils is vergaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen