Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Roberts model voor Gianfranco Ferré

Shownieuws

Actrice Julia Roberts is het nieuwe gezicht in de reclamecampagne van de Italiaanse modeontwerper Gianfranco Ferré die wordt gefotografeerd door Mario Testino.

Actrice Julia Roberts is het nieuwe gezicht in de reclamecampagne van de Italiaanse modeontwerper Gianfranco Ferré. De website Fashion Wire Daily meldt dat de actrice model staat in een internationale reclamecampagne die behalve in haar thuisland Amerika, overal ter wereld te zien zal zijn. De bekende modefotograaf Mario Testino fotografeert Roberts in Los Angeles. De campagne start in februari.

In het verleden werden anonieme modellen gebruikt in de reclamecampagnes van de ontwerper, het is dan ook eerste keer dat hij gebruik maakt van de diensten van een actrice. "Mijn bron van inspiratie is de hedendaagse realiteit en sommige vrouwen passen beter bij mijn persoonlijke idee van vrouwelijkheid. Ze is in mijn ogen het totaalplaatje wat daarbij past", liet de Italiaan weten. "Alles aan Julia maakt haar de authentieke Ferré-vrouw."

Volgens de website is de 38-jarige Julia Roberts nog nooit aanwezig geweest bij een modeshow van Gianfranco Ferré, maar is ze niet onbekend met zijn werk. De actrice is in ieder geval in het bezit van een krijtstreeppak van de modeontwerper.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen