Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Foxx is een serieuze muzikant

Shownieuws

Acteur en zanger Jamie Foxx vindt de kritiek die hij te verduren krijgt op zijn muziek onterecht. Hij zegt dat hij een 'serieuze muzikant' is.

Acteur en zanger Jamie Foxx vindt de kritiek die hij te verduren krijgt op zijn muziek onterecht. Hij zegt volgens de website van Femalefirst dat hij een 'serieuze muzikant' is en dat ijdelheid geen rol heeft gespeeld in zijn keuze een carrière in de muziek te beginnen.

Ook financiële overwegingen hebben geen rol gespeeld, verzekert Jamie. "Ik was gewoon de bescheiden artiest die graag muziek wil maken. Ik heb nooit iets geforceerd." Het opnemen van een cd bleek een grotere uitdaging dan Foxx eerder had gedacht. "Petje af voor de mensen die dit iedere dag moeten doen. De muziekindustrie is hard."

De 38-jarige Jamie Foxx is op dit moment samen met rapartiest Kanye West in de hitlijsten terug te vinden met het nummer 'Golddigger'. In december komt zijn debuutalbum 'Unpredictable' uit in de Verenigde Staten. Het is niet bekend wanneer de plaat in de Nederlandse winkels ligt.

Foxx sleepte in februari een Oscar in de wacht voor zijn rol in 'Ray', een biografie over de overleden muzikant Ray Charles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen