Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sting hoofdact op benefietconcert Tiger Woods

Shownieuws

Sting is op 29 april de hoofdact op Tiger Jam IX, het benefietconcert dat jaarlijks wordt georganiseerd door de stichting van de Amerikaanse golfer Tiger Woods.

Zanger Sting is op 29 april de hoofdact op Tiger Jam IX, het benefietconcert dat jaarlijks wordt georganiseerd door de stichting van de Amerikaanse golfer Tiger Woods. De opbrengsten van het concert in Las Vegas gaan naar goede doelen in die stad en naar het Tiger Woods Learning Center, een educatief centrum voor jongeren.

Volgens Woods is de 54-jarige Sting een 'muziekicoon'. "Ik weet dat zijn persoonlijke toewijding aan liefdadigheid, gecombineerd met een geweldige show, ons zal helpen om aandacht en steun te krijgen voor de studenten die naar het Tiger Woods Learning Center komen", zegt de golfer in een verklaring.

De Tiger Woods Foundation organiseerde Tiger Jam in 1998 voor het eerst. De benefietconcerten hebben de afgelopen jaren in totaal ruim acht miljoen dollar (ruim 6,5 miljoen euro) opgebracht. Vorig jaar was Stevie Wonder de hoofdact.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen