Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson vindt bioscoopbezoekje te duur

Shownieuws

Scarlett Johansson is van mening dat de bioscoopkaartjes tegenwoordig te duur zijn en dat dit ook een reden is dat de bioscoopbezoekersaantallen terug lopen.

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson vindt dat bioscoopkaartjes tegenwoordig te duur zijn. "Het probleem vandaag de dag is dat je een lening af moet sluiten om naar de bioscoop te kunnen", zegt Johansson tegen de Amerikaanse krant New York Post. De actrice denkt dat de dalende bezoekersaantallen aan het dure prijskaartje zijn te wijten.

Scarlett verwijst ook naar de depressiejaren in de Verenigde Staten, toen gold een bezoekje aan de bioscoop als 'snel en goedkoop vermaak'. "Films moeten betaalbaar zijn en erheen gaan moet leuk blijven. Ik moest laatst twaalf dollar vijftig betalen voor een kaartje. En dan wil je er ook nog popcorn bij, je neemt een taxi, misschien nog een babysitter. Hoeveel mensen kunnen dat nog betalen?"

De 20-jarige Scarlett Johansson speelde in verschillende films als 'The horse whisperer', 'The island' en 'Lost in Translation'. Johansson hoeft zich voorlopig nog niet druk te maken of ze genoeg geld heeft om een film te bezoeken. De actrice strijkt naar verluid meerdere miljoenen op voor een rol in een film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen