Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grootste iPod-feest van Europa in Nederland

Shownieuws

Het grootste iPod-feest van Europa wordt zaterdagavond gegeven in de Noord Hollandse plaats Uitgeest. Rond de 25 honderd bezoekers worden op het feest verwacht.

Het grootste iPod-feest van Europa vindt zaterdagavond plaats in het Noord Hollandse Uitgeest. Een medewerkster van Bob's Saloon, de discotheek die de 'iPod party' organiseert, verwacht dat er rond de 25 honderd bezoekers op het feest afkomen. "Dat is wat we op een normale zaterdagavond ook over de vloer hebben." De deejay van de avond, voor de gelegenheid gedoopt tot de iDJ, is Bryan Smiet.

De 'iPod party' is een evenement dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De feestgangers nemen hun mp3-speler, de iPod, mee naar de feestlocatie en kunnen zo hun eigen muziek aanleveren bij de deejay, die de muziek aan elkaar draait. Het maakt de muziekmix uniek en daarnaast zijn de gasten niet overgeleverd aan de muzieksmaak van de deejay, maar hebben op deze manier zelf inspraak in de muziekkeuze.

Eerder werden er iPod-feesten gehouden in Den Haag, Scheveningen en Amsterdam, die elk ongeveer vijfhonderd bezoekers trokken. Ook op deze feesten verzorgde iDJ Bryan de muziek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen