Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson dient scheidingsverzoek in

Shownieuws

Jessica Simpson heeft vrijdag een scheidingsverzoek ingediend. Ze wil van Nick Lachey scheiden omdat er 'onverenigbare verschillen' zijn gerezen.

Een romantische reünie zit er niet in voor Jessica Simpson en Nick Lachey. De zangeres heeft vrijdag een scheidingsverzoek ingediend, waarin ze 'onverenigbare verschillen' als reden voor de scheiding aanvoert. De woordvoerder van Simpson heeft de indiening bevestigd, maar heeft zich van verder commentaar onthouden.

Het stel heeft voorafgaand aan het huwelijk geen contract gesloten en in haar verzoek vraagt Simpson de rechtbank te bepalen dat ze Lachey geen alimentatie hoeft te betalen. Ten tijde van het huwelijk had Nick een groter kapitaal dan Jessica, maar tijdens het drie jaar durende huwelijk heeft Simpson haar ex financieel ingehaald. In 2005 alleen al verdiende de zangeres en actrice meer dan 30 miljoen dollar (bijna 25 miljoen euro).

De 25-jarige Simpson en de 32-jarige Lachey waren de hoofdpersonen in hun eigen realityshow 'Newlyweds: Nick & Jessica'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen