Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson ingestort

Shownieuws

Zangeres Ashlee Simpson is ingestort na een optreden in de Japanse stad Tokio. Simpson zakte in elkaar in een lift en is afgevoerd naar een ziekenhuis.

De Amerikaanse zangeres Ashlee Simpson is donderdag ingestort na een optreden in Japan. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly zakte Simpson in Tokio in een lift in elkaar en is ze afgevoerd naar een ziekenhuis. Eerder had ze tegen het publiek gezegd dat ze zich niet lekker voelde, waarna ze van het podium stapte.

De woordvoerder van de zangeres heeft het bericht bevestigd, maar vertelde niet hoe het nu met Ashlee is. Ook kon hij niet vertellen wat de oorzaak van het instorten van de zangeres is. Het gerucht gaat dat de zangeres oververmoeid is, maar deze berichten worden bevestigd noch ontkend. Eerder vertelde Simpson dat ze aan anorexia heeft geleden, maar ze zou de eetstoornis onder controle hebben.

De 21-jarige Ashlee Simpson toert momenteel over de wereld om haar nieuwste album 'I am me' te promoten. Een optreden dat de zangeres maandag zou geven, is afgelast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen