Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Watts maakt zich druk om onderbroek

Shownieuws

Toen Naomi Watts een val maakte tijdens het filmen van 'King Kong', maakte ze zich vooral druk over de vraag of haar onderbroek op de set te zien was.

De 37-jarige actrice Naomi Watts heeft tijdens het filmen van 'King Kong' een flinke val gemaakt, maar de actrice maakte zich er niet alleen druk over of ze ongedeerd zou blijven. "Het enige waar ik aan kon denken, was mijn onderbroek die te zien was", zegt de actrice in de Washington Times. "Toen wist ik ook dat ik verder oké was."

De 37-jarige Watts stond erop dat ze zo veel mogelijk stunts voor de film zelf mocht uitvoeren, maar de schrik zat er na de val goed in. "Het was gruwelijk. Ik viel met mijn benen in de lucht naar beneden en ik dacht dat ik verlamd was." De actrice heeft aan de val geen verwondingen overgehouden.

Naomi Watts speelt de rol van Ann Darrow in 'King Kong', de remake van de gelijknamige film uit 1933. Eerder was de actrice te zien in films als 'Mulholland drive' en 'The ring'. Ook werd Watts genomineerd voor een Oscar voor haar rol in '21 grams'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen