Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ozzy Osbourne: Pete Doherty moet stoppen met drugs

Shownieuws

Rocker Ozzy Osbourne vindt dat Pete Doherty zijn leven verdoet met het gebruiken van drugs. "Ik word boos als ik die kleine junkie zo zie", zegt Osbourne.

Rocker Ozzy Osbourne vindt dat Pete Doherty zijn leven verdoet met het gebruiken van drugs. "Ik word boos als ik die kleine junkie zo zie", zegt Osbourne volgens de website van Femalefirst. De rocker snapt niet waarom Doherty deze levenstijl niet opgeeft. "Begrijpt hij niet dat hij dood gaat als hij er niet mee ophoudt?"

Ozzy Osbourne heeft in het verleden zelf gretig met zijn vinger in de pot met verboden middelen geroerd, maar is nu afgekickt. Sinds zijn eigen zoon en dochter te kampen kregen met verslavingen is Osbourne tegen drugsgebruik. Ook vindt hij dat alle drugs verboden moeten worden.

Pete Doherty, de zanger van de Britse band de Babyshambles, maakt er geen geheim van verslaafd te zijn aan cocaïne. De zanger liet zich eerder opnemen in een afkickkliniek, maar maakte de behandeling daar niet af. Kort na zijn ontslag uit de kliniek werd hij gearresteerd wegens drugsbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen