Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum hoopt op de schaats te blijven staan

Shownieuws

Zanger Jim Bakkum hoopt dat hij niet valt tijdens zijn optreden in de schaatsshow 'Holiday on Ice'. Vorig jaar gebeurde dit wel, maar nu moet het beter gaan.

Zanger Jim Bakkum hoopt dat zijn optreden tijdens de schaatsshow 'Holiday on ice' beter verloopt dan vorig jaar. "Vorig jaar heb ik ook een eindje geschaatst en erbij gezongen, maar toen ben ik een paar keer gevallen", zegt Bakkum in een interview met RTV Utrecht. "Dat is ook het grote verschil, om in zo een show te schaatsen of op een gracht of vaartje. Dan zing ik er niet bij, hoogstens fluit ik."

Jim is een van de artiesten die optreden tijdens 'Diamonds for kids', de kindervoorstellingen die alleen in Utrecht te zien zijn. Ook zangeres Sita en popgroep Ch!pz treden op tijdens de voorstellingen. Bakkum is niet onbekend met de schaatssport. "Ik was er vroeger helemaal weg van, als er ijs lag moest ik schaatsen, maar het is niet echt dat ik het heel goed kan of zo."

'Holiday on ice' toert momenteel door Nederland. Vanaf woensdag is de show te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en de tournee wordt op 8 januari afgesloten in de IJsselhallen in Zwolle.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen