Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cheque van John Lennon verkocht

Shownieuws

Een cheque, ondertekend door John Lennon, is verkocht voor bijna drieduizend euro. De cheque was in 1968 ruim tienduizend euro waard toen Lennon hem inruilde.

Een cheque, ondertekend door muzieklegende John Lennon, is verkocht voor tweeduizend Britse ponden, bijna drieduizend euro. De cheque is op 23 januari 1968 ondertekend en was toen goed voor 6946 Britse ponden, ruim tienduizend euro. De verkoopster, Lindi St. Clair, kocht het waardevolle papiertje in 1988 voor vierduizend Britse ponden, bijna zesduizend euro, maar kwam tot de conclusie dat ze de cheque nergens voor nodig heeft. Dit meldt de website van de BBC donderdag.

Lindi kocht de cheque op een veiling waar ze op moest bieden tegen het Hard Rock Café. Eerder liet St. Clair weten dat ze veel plezier gehad heeft toen ze het papiertje kocht, maar nu is het een 'last om het ding veilig te bewaren'. De vrouw weet niet wie de cheque uiteindelijk heeft gekocht en dat maakt haar ook niet uit. "Er waren twee bieders en ik weet niet wie dat zijn. Dat maakt het allemaal nog spannender."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen