Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relax neemt nummer op met Jamie Cullum

Shownieuws

De Engelse Jamie Cullum heeft woensdag het nummer 'Bitter sweet' opgenomen met het Haarlemse hiphop-, funk-, rock- en jazzcollectief Relax.

De Engelse zanger Jamie Cullum heeft woensdag een nummer opgenomen met het Haarlemse hiphop-, funk-, rock- en jazzcollectief Relax. Het nummer 'Bitter sweet' werd opgenomen in Studio Zeezicht in Spaarnwoude en verschijnt volgend jaar februari op single. Het nummer wordt toegevoegd aan het laatste album 'Odeur de clochard' van Relax.

Cullum werd afgelopen zomer door Relax op het North Sea Jazz-festival voor de samenwerking benaderd. Volgens Universal Music, de platenmaatschappij van Jamie, was de zanger meteen enthousiast omdat hij een 'groot fan' van Relax blijkt te zijn. Door de drukke promotieactiviteiten rondom zijn laatste cd 'Catching Tales' was het er nog niet eerder van gekomen om het nummer met Relax te realiseren.

De formatie Relax verzorgt de komende drie dagen het voorprogramma van de uitverkochte concerten die Cullum geeft in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen