Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian in spannend kerstavontuur

Shownieuws

In de 'Jumbo X-mas show', die zaterdag en zondag wordt opgenomen in Den Bosch, beleeft Kim-Lian een spannend kerstavontuur.

In de 'Jumbo X-mas show', die zaterdag en zondag wordt opgenomen in de Brabanthallen in Den Bosch, beleeft Kim-Lian een spannend kerstavontuur. De presentatrice en zangeres maakt tijdens de kindershow een wereldreis en gaat op zoek naar een aantal magische amuletten. Deze kunnen ervoor zorgen dat het met Kerstmis sneeuwt, zodat de kerstman kan landen met zijn arrenslee en cadeautjes.

De zoektocht brengt Kim-Lian onder andere naar China, New York en de jungle. Ze wordt tijdens de show bijgestaan door verschillende bekende Nederlandse artiesten onder wie Ch!pz, de meidengroepen Djumbo en Kus, Brace en EliZe en de Vlaamse Belle Perez. Al deze artiesten zingen hun bekendste hits, maar daarnaast speciaal voor de show opgenomen liedjes.

De optredens van de artiesten worden afgewisseld met dansnummers van Aziatische ninja's, New-Yorkse breakdancers en de winnaars van 'Dancing with the Stars': Jim & Julie. En ook de kerstman zelf ontbreekt niet in de theatershow.

De 'Jumbo X-mas Show' wordt op eerste kerstdag 's middags uitgezonden bij RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen