Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frédérique Huydts presenteert nieuw reisprogramma

Shownieuws

Frédérique Huydts presenteert vanaf februari het reisprogramma 'Dreamtravel'. In het programma bezoekt Huydts de bijzonderste vakantieplekken ter wereld.

Frédérique Huydts presenteert vanaf februari het nieuwe reisprogramma 'Dreamtravel'. In het programma bezoekt Huydts de bijzonderste vakantieplekken ter wereld. Dit meldt de website van The Entertainment Group, de producent van 'Dreamtravel'. Het programma wordt uitgezonden op Net 5.

De presentatrice gaat naar het grootste bronnenbad ter wereld en naar stranden met privémasseur en bediening. Ze is niet de enige die naar dit soort oorden vertrekt. Via de website van Net5 kunnen mensen die een goede reden hebben om met familie of vrienden op vakantie te gaan zich aanmelden om kans te maken op een droomreis.

De 38-jarige Frédérique Huydts werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de soapserie 'Goede tijden slechte tijden'. Ze vertolkte hierin de rol van Annette. Ook was Huydts te zien in de televisieserie 'Meiden van De Wit', naast Angela Schijf en Eva Duijvestein.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen