Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carine Crutzen vindt acteurs niet gemakkelijk

Shownieuws

Actrice Carine Crutzen meent dat acteurs veel aandacht nodig hebben en gevoelig zijn. Daardoor zijn ze niet echt gemakkelijk en bescheiden volgens Crutzen.

Actrice Carine Crutzen meent dat zij en haar collega's niet de makkelijkste mensen zijn. "Ik vind mijn collega's vaak heel leuke mensen, maar ze hebben ook veel aandacht nodig. We zijn gevoelig, we willen graag gehoord en gezien en gewaardeerd worden. Dat alles bij elkaar maakt dat we niet echt gemakkelijk en bescheiden zijn", zegt de actrice in een interview met de Avrobode.

Crutzen denkt wel dat met de jaren de houding van acteurs veranderd is. Haar eerste ervaringen met grote acteurs van vroeger waren niet echt aangenaam. "Dan ging je in een bus met elkaar naar een optreden en dan zat ik per ongeluk op iemand anders zijn plek. Dat lag allemaal heel gevoelig in die tijd." Carine gedraagt zich volgens eigen zeggen niet zo tegenover de nieuwe generatie acteurs. "Net zoals wij onze kinderen tegenwoordig anders opvoeden."

De 44-jarige Carine Crutzen werd bekend door televisieseries als 'De brug', 'Pleidooi' en 'Oud geld'. Ook speelde ze in films als 'Rosenstrasse' en 'Kees de jongen' en stond ze in het theater. Momenteel is de actrice te zien als Kristel in de psychologische thrillerserie 'Vuurzee'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen