Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolling Stones geven gratis concert in Rio

Shownieuws

De Rolling Stones geven op 18 februari een gratis concert op het Copacabana-strand in Rio de Janeiro. Het is de derde keer dat de Stones in Brazilië optreden.

De Rolling Stones geven op 18 februari een gratis concert op het Copacabana-strand, het beroemde strand bij Rio de Janeiro. Organisatoren van het evenement verwachten ongeveer anderhalf miljoen mensen, welk aantal is gebaseerd op de opkomst bij het jaarlijkse nieuwjaarsfeest op het strand. Dit meldt persbureau Reuters.

"De gemeenteraad ziet het concert als een soort van Nieuwjaar. We zullen het in ieder geval zo benaderen", zei een woordvoerder van de gemeenteraad tijdens een persconferentie. Ruim tweeduizend politie-eenheden hebben dienst en de straten in de buurt van het Copacabana-strand worden afgesloten.

Het is niet de eerste keer dat de Rolling Stones een gratis concert geven. De vier rockveteranen stonden eerder in het Londense Hyde Park en op de Altamont Speedway in California, waarbij een fan gedood werd. Het is de derde keer dat de band optreedt in Brazilië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen