Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer wil meerijden in Dakar Rally

Shownieuws

Frans Bauer zou nog wel eens mee willen rijden in de Dakar Rally. "Het liefst in de auto bij Jan de Rooy. Dat lijkt me echt fantastisch om mee te maken."

Frans Bauer zou nog wel eens mee willen rijden in de Dakar Rally. "Het liefst in de auto bij Jan de Rooy. Dat lijkt me echt fantastisch om mee te maken", vertelt de zanger in een interview met Veronica Magazine. "En wie weet gebeurt dat nog wel eens."

Bauer is naar eigen zeggen altijd op zoek naar verrassende dingen. "Denk aan de duetten die ik gedaan heb met Marianne Weber, Corry Konings en Julio Iglesias", zegt Bauer. "Ik houd van een frisse wind. Ik wil mijn fans blijven verrassen."

Frans speelt een rol in de nieuwe Kabouter Plop-film 'Plop en het vioolavontuur', waarin Frans de rol vertolkt van de muzikale Kabouter Amadeus. "Ik vond het erg leuk om aan deze film mee te werken", zegt de zanger. "Ik ben artiest, maar acteren is een vak apart. Ik weet inmiddels van mezelf dat ik geen acteur ben." De film draait vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen