Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Gerschtanowitz is nog lang niet uitgeleerd

Shownieuws

Presentator en producent Winston Gerschtanowitz heeft van zijn vriendin Renate Verbaan geleerd dat hij zich meer moet verplaatsen in andere mensen.

Presentator en producent Winston Gerschtanowitz heeft van zijn vriendin Renate Verbaan geleerd dat hij zich meer moet verplaatsen in andere mensen. "Van Renate heb ik geleerd dat ik niet zo vaak 'ik, ik, ik' moet zeggen", vertelt Winston in een interview in het weekblad Flair. "Ik hoop dat Renate en ik nog lang bij elkaar blijven, want ik ben nog lang niet uitgeleerd."

Van zijn moeder heeft de 29-jarige Gerschtanowitz veel geleerd. "Dankzij mijn moeder ben ik wie ik ben", zegt Winston. "Normen en waarden. Eerlijk zijn, vooral tegen jezelf. Iets maken van je leven en een mooie carrière opbouwen. Dat zijn de dingen die mijn moeder heel erg nastreefde en die ik nu ook nastreef."

De moeder van Winston, die ruim een jaar geleden is overleden, was met haar zus oprichtster van de Pauw-modewinkels. "De drive heb ik van mijn moeder", vertelt Gerschtanowitz. "Mijn moeder werkte ook keihard, bouwde iets op. Dat wil ik ook."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen