Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law op vakantie met Cameron Diaz

Shownieuws

Acteur Jude Law gaat het liefje van Cameron Diaz spelen in de romantische komedie 'Holiday'. Eerder tekenden Kate Winslet en Jack Black voor een rol in de film.

De Britse acteur Jude Law gaat het liefje van Cameron Diaz spelen in de romantische komedie 'Holiday'. Dit meldt Hollywood Reporter. Eerder tekenden Kate Winslet en Jack Black voor een rol in de film. Het script van de film is geschreven door Nancy Meyers, die ook 'Something's gonna give' schreef.

'Holiday' vertelt het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Diaz) die problemen heeft met mannen. Ze raakt bevriend met een Engelse vrouw (Winslet), die te kampen heeft met dezelfde problemen. De opnamen voor de film starten in januari in Europa en de Verenigde Staten.

Jude Law speelde in verschillende films als 'Alfie', 'Closer' en 'E.I.'. Law werd tweemaal genomineerd voor een Oscar, maar mocht de prijs beide keren niet mee naar huis nemen. Jude Law is veelvuldig in het nieuws geweest vanwege zijn knipperlichtrelatie met actrice Sienna Miller. Ook had hij een affaire met de oppas van zijn kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen