Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vliegende Panters vormen fictieve nederhopgroep

Shownieuws

De Vliegende Panters kruipen voor hun nieuwe single 'Bloemenbuurt' in de huid van de fictieve nederhopformatie V*M*B*O. Een rapgroep uit Aerdenhout.

Het cabarettrio De Vliegende Panters kruipt voor de nieuwe single 'Bloemenbuurt' in de huid van de fictieve nederhopformatie V*M*B*O. Een rapgroep waarvan de leden Def Radbout, Double U-Jay en MC-Arjan afkomstig zijn uit Aerdenhout. Volgens het trio moge het duidelijk zijn dat het rapt zonder spelfouten. De nieuwe single van de cabaretiers is afkomstig van het nieuwe album 'Daar Vliegende Panters 2', dat deze week uitkwam.

Volgens de heren is het nieuwe album een soundtrack die hoort bij de televisieserie die de afgelopen weken te zien was bij de Vara. Het album bevat naast de nieuwe single de zomerhit 'Houdios' van De Kassameisjes. In het nummer 'Bling bling' geven de heren volgens eigen zeggen een sneer naar de pimpende gangstacultuur. De nummers 'Lekker reppe' en 'Harde stukjes poep' waren volgens De Panters in het theater al klassiekers en werden daarom nu als studionummers opnieuw opgenomen en in een nieuw jasje gestoken.

De Vliegende Panters, die bestaan uit Rutger de Bekker, Diederik Ebbinge en Remko Vrijdag, gaan vanaf januari weer het theater in. Ze beginnen dan met de try-outs van hun vierde theaterprogramma 'The main event'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen