Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit werkt aan nieuw album

Shownieuws

Jan Smit is met zijn boezemvriend Simon Keizer begonnen met het schrijven van liedjes voor zijn nieuwe album, dat volgend jaar verschijnt.

Jan Smit werkt aan nieuw album

Jan Smit is met zijn boezemvriend Simon Keizer begonnen met het schrijven van liedjes voor zijn nieuwe album, dat volgend jaar verschijnt. "Samen met Simon had ik al een paar leuke onderwerpen bedacht", schrijft Jan op zijn website. "En nu is het zaak om daaromheen de juiste melodietjes te verzinnen."

De 19-jarige Volendammer denkt 'zeker een maand' nodig te om zijn nieuwe songs af te ronden. "Dat houdt wel in dat ik nu continue met gitaar en laptop op schoot door het leven ga, in ieder geval deze maand."

Jan verblijft momenteel met zijn band in Duitsland voor een tournee. Zaterdag werd de kleedkamer van de band tijdens een optreden in de Meshalle in Erfurt 'compleet leeggeroofd', schrijft Jan. De buit bestond uit vijf mobiele telefoons, twee laptops, bankpasjes, paspoorten en rijbewijzen. "Het allerergste is dat een erfstuk van de zangeres is verdwenen", laat de zanger weten. "Zij had dit van haar moeder gekregen, die overleden is."

Vlak voor zijn vertrek naar Duitsland nam Jan voor het BNN-televisieprogramma 'Katja versus Bridget' de kerstsingle 'Kerst voor iedereen' op. De single was aanvankelijk niet in de winkel te koop, maar alleen te downloaden via de website van Bridget. De vraag naar de single bij de platenmaatschappij van Jan was zo groot, dat is besloten de single deze maand gratis te leveren bij aankoop van het album 'Jansmit.com' of de dvd 'Live/Op de bühne'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen