Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coole Piet verslaat Madonna

Shownieuws

Het is Coole Piet gelukt om deze week Madonna met 'Hung up' van de eerste plaats van de hitparade te stoten met zijn single 'De streken van tante Toets'.

Coole Piet verslaat Madonna

Het is Coole Piet gelukt om deze week Madonna met 'Hung up' van de eerste plaats van de hitparade te stoten. De Zwarte Piet steeg deze week met 'De streken van tante Toets' van de tweede plek naar de eerste plaats van de Mega Top 100.

Het is voor het eerst dat een Zwarte Piet op de eerste plaats staat van de hitparade. Dat wordt volgens Coole Piet 'groots' gevierd. "We hebben het vandaag nog heel druk met het verspreiden van de cadeautjes, maar morgen op de weg terug naar Spanje gaan we het vieren", vertelt hij aan Novum Nieuws.

Jaloezie van zijn collega-pieten -onder wie Test Piet, Prof Piet en Muziek Piet- is er volgens de populaire Piet niet. "Nee hoor er is geen jaloezie. Alle Pieten zijn te horen op de cd van 'De club van Sinterklaas' en daar zijn ze heel blij mee", legt Coole Piet uit. Het tv-programma van de club van Sinterklaas is dagelijks te zien op tv-station Jetix.

Coole Piet, vertolkt door acteur Harold Verwoert, vindt het 'niet jammer' dat zijn carrière als zanger maar van korte duur is. "Ik zit straks weer in het heerlijk warme Spanje en dan heb ik een jaar lang de tijd om weer te werken aan nieuwe liedjes voor volgend jaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen