Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Potter houdt koppositie vast

Shownieuws

'Harry Potter and the goblet of fire' gaat na zijn derde weekeinde nog steeds aan kop in de Amerikaanse box office. De film bracht 20,45 miljoen dollar op.

Harry Potter houdt koppositie vast

'Harry Potter and the goblet of fire' gaat na zijn derde weekeinde nog steeds aan kop in de Amerikaanse box office. De film bracht 20,45 miljoen dollar (ruim 17 miljoen euro) op en liet daarmee 'Aeon Flux' achter zich, die na zijn eerste weekeinde op de tweede plek binnenkwam. De film, met in de hoofdrol Charlize Theron, bracht 13,1 miljoen dollar (ruim 11 miljoen euro) in het laatje.

'Aeon Flux' is een verfilming van de gelijknamige animatieserie die in 1995 werd uitgezonden op MTV. De film speelt vierhonderd jaar in de toekomst. Theron speelt het titelpersonage, een acrobatische superheldin en krijgt de opdracht om een regeringsleider te vermoorden.

De derde plaats in de lijst is voor 'Walk the line', een biografie over countrylegende Johnny Cash. De film was goed voor tien miljoen dollar (ruim achtenhalf miljoen euro). Op nummer vier staat Yours, mine & ours, met een opbrengst van 8,4 miljoen dollar (ruim zeven miljoen euro).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen