Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moss wil niets meer met Doherty te maken hebben

Shownieuws

Topmodel Kate Moss wil dat Babyshambles-zanger Pete Doherty haar met rust laat. "Hij is een gebruiker in elke zin van het woord en ik walg van hem", zegt Moss.

Moss wil niets meer met Doherty te maken hebben

Topmodel Kate Moss wil dat Pete Doherty haar met rust laat. Het koppel heeft langere tijd een knipperlichtrelatie. Sinds Doherty dinsdag werd opgepakt wegens drugsbezit, wil het model niets meer met de 'Babyshambles'-zanger te maken hebben. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror zaterdag.

"Hij is een gebruiker in elke zin van het woord. Ik walg van hem", zegt Moss. Het topmodel zegt wel dat ze van Doherty heeft gehouden, maar dat ze was 'gevangen door zijn kleine jongetjes gedrag'. Moss meent ook dat de zanger haar 'bijna alles heeft gekost'. Volgens geruchten wil Pete Doherty zijn verhaal van de romance verkopen aan een Engels roddelblad. "Hij exploiteert onze tijd samen", zegt Moss. "Het is duidelijk dat hij zich niet druk maakt om mij en hij toont geen respect voor onze relatie."

Kate Moss liet zich eerder behandelen voor haar cocaïneverslaving. Zij verbleef daarvoor dertig dagen in de Meadows-kliniek in de Amerikaanse staat Arizona. Ook Doherty heeft in deze kliniek gezeten, maar heeft de behandeling nooit voltooid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen