Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Lammers acteert met gebroken pink

Shownieuws

Frank Lammers heeft twee dagen doorgespeeld met een gebroken pink. Hij brak zijn pink tijdens de opnamen van 'Nachtrit'. De vinger is op drie plaatsen gebroken.

Frank Lammers acteert met gebroken pink

Acteur Frank Lammers heeft twee dagen doorgespeeld met een gebroken vinger. De acteur is momenteel bezig met de opnamen van de film 'Nachtrit' en tijdens de opnamen brak hij zijn vinger. Tijdens een scène waarin Lammers uit een taxi moest vallen, bleef zijn pink achter het stuur hangen. Later bleek dat de pink op drie plaatsen gebroken was.

Producent Waterland Film van 'Nachtrit' voorziet geen grote problemen voor de opnamen, nu de pink van de 33-jarige Lammers is gebroken. "Binnenkort hebben we een opname op het kantoor van een notaris die een veel te dure taxivergunning aan Lammers slijt, dan houdt hij zijn hand maar onder het bureau."

Frank Lammers speelt de rol van taxichauffeur Dennis in 'Nachtrit', een actiethriller tegen de achtergrond van de taxioorlog in Amsterdam. Lammers speelde eerder in films als 'Wilde mossels' en 'De dominee'. Ook was hij te zien in de televisieserie 'All stars'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen