Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt wil kinderen Angelina Jolie adopteren

Shownieuws

Brad Pitt wil de kinderen van Angelina Jolie adopteren en heeft een juridisch verzoekschrift ingediend om de namen van de twee kinderen te veranderen.

Brad Pitt wil kinderen Angelina Jolie adopteren

Acteur Brad Pitt wil de twee kinderen van Angelina Jolie adopteren en heeft hiervoor een juridisch verzoekschrift ingediend. De acteur verzoekt hierin de namen van de twee kinderen te veranderen in Maddox Jolie-Pitt en Zahara Jolie-Pitt. Een woordvoerder van de acteur liet dit vrijdag in een officiële verklaring weten.

"We bevestigen dat Brad Pitt momenteel bezig is om adoptievader van beide kinderen te worden. Verder hebben we geen commentaar", stond in de verklaring. Maddox en Zahara zijn allebei eerder geadopteerd. De jongen, Maddox, komt uit Cambodja, het meisje, Zahara, komt uit Ethiopië. De 41-jarige Pitt vergezelde actrice Angelina Jolie in juli naar Ethiopië om Zahara op te halen. Het paar wil de kinderen samen opvoeden.

Op de relatie tussen de acteur en de 30-jarige actrice wordt ook geen commentaar gegeven Al langer gaan er geruchten dat de twee een liefdesrelatie hebben. Het paar ontkent noch bevestigt die geruchten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen