Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Connery staat achter de nieuwe 007

Shownieuws

Sean Connery staat helemaal achter de nieuwe 007. De 75-jarige acteur denkt dat de nieuwe Bond, Daniel Craig, de rol 'heel interessant en anders' zal spelen.

Sean Connery staat achter de nieuwe 007

Sean Connery staat helemaal achter de nieuwe James Bond. De 75-jarige acteur denkt dat de nieuwe 007, Daniel Craig, de rol 'heel interessant en anders' zal spelen. "Daniel is een uitstekende keus. Een volledig verse en nieuwe start", zegt de acteur in een interview met de Britse omroep BBC.

Connery kan het weten. Hij kroop zes keer in de huid van de wereldberoemde spion. Zo was hij te zien in 'Dr No' en 'Diamonds are forever'. In 1971 gaf hij de brui aan het personage. "Ik was die eindeloze special effects en ingewikkelde gadgets helemaal zat", verklaart hij.

Craig heeft laten weten evenmin zin te hebben in allerlei technische snufjes. "Ik ga James Bond herdefiniëren. Ik neem hem mee naar plekken waar hij nog nooit is geweest", zegt Craig. De 37-jarige Brit, bekend van de thriller 'Layer Cake', maakt zijn debuut als 007 in de nieuwe Bond-film 'Casino Royale'. In de zomer van volgend jaar starten de opnamen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen