Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Avril Lavigne krijgt rolletje in 'The flock'

Shownieuws

Zangeres Avril Lavigne is naar New Mexico vertrokken, waar ze opnames gaat maken voor een kleine rol in de film 'The flock'. Het is een misdaaddrama.

Avril Lavigne krijgt rolletje in 'The flock'

Zangeres Avril Lavigne is naar New Mexico vertrokken, waar ze opnames gaat maken voor een kleine rol in de film 'The flock'. Het is een misdaaddrama met hoofdrollen voor Richard Gere en Claire Danes.

"Ik doe deze rol omdat het weer eens wat anders is. Ik begin klein om te kijken of ik het leuk vind en om er zeker van te zijn dat ik me er prettig bij voel", zegt de Canadese zangeres tegen Rolling Stone. In 'The flock' is Avril te zien in een scène met Gere. "Hij speelt een politieman die op bezoek komt bij een jongen die mijn vriend is en hij stelt me een aantal vragen over hem." Het wordt geen glamourrol voor de 21-jarige Avril, die te zien is met een bril op en scheve tanden.

Lavigne krijgt binnenkort ook een rol in een project van regisseur Richard Linklater ('School of rock', 'Dazed and confused'). Ook leent ze haar stem aan een animatiefilm met de titel 'Over the hedge'. Inmiddels is Avril ook bezig met nummers schrijven voor haar derde album. "Misschien dat ik al een paar songs opneem voor de kerst, maar volgend jaar ga ik er echt mee aan de slag."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen