Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah Winfrey en David Letterman sluiten vrede

Shownieuws

Oprah Winfrey en David Letterman hebben donderdag in Lettermans talkshow hun ruzie bijgelegd. Ze waren zestien jaar in een strijd verwikkeld.

Oprah Winfrey en David Letterman sluiten vrede

Oprah Winfrey en David Letterman hebben donderdag in Lettermans talkshow hun ruzie bijgelegd. De twee Amerikaanse tv-persoonlijkheden waren zestien jaar lang in een strijd verwikkeld. Tijdens de show vroegen beiden zich af waarom de ruzie was begonnen. "Kun je me alsjeblieft vertellen wat er is voorgevallen", zei Oprah. "Ik heb nog nooit onenigheid met je gehad."

Het was de eerste keer dat Winfrey in 'The late show' van Letterman verscheen sinds zestien jaar. Oprah is twee keer eerder in zijn show verschenen, toen Letterman nog werkte voor de Amerikaanse televisiezender NBC. De komiek maakte in 1993 de overstap naar CBS.

Letterman heeft in de loop der jaren veel grappen gemaakt over Winfrey. "Ik zal nooit in Lettermans show verschijnen", vertelde ze in 2003 aan het Amerikaanse Time. "Ik zou me niet op mijn gemak voelen als ik het mikpunt ben van zijn grappen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen