Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Look-alike neemt Rachel Hazes met lied op de hak

Shownieuws

Onder de naam Moniek heeft een look-alike van Rachel Hazes het nummer 'Ik word rijk zonder jou' opgenomen. Hierin wordt de weduwe van Hazes op de hak genomen.

Een look-alike van Rachel Hazes neemt in het lied 'Ik word rijk zonder jou' de weduwe van André Hazes op de hak. Onder de naam Moniek heeft zij als Rachel een parodie bedacht en geschreven op het nummer 'Het is koud zonder jou', een grote hit van de overleden zanger. Moniek wil haar echte identiteit niet bekendmaken omdat ze bang is voor bedreigingen, zo laat ze weten aan Novum Nieuws.

Moniek heeft de parodie gemaakt omdat ze vindt dat Rachel Hazes haar overleden man financieel uitbuit. "Ik vind het niet okee wat Rachel allemaal doet. Al die negatieve publiciteit rondom Hazes door dat boek", legt Moniek uit. "Daarom heb ik op een zondagochtend met bloed, zweet en tranen dit lied bedacht."

Met het lied wil Moniek alle echte Hazes-fans een hart onder de riem steken. "Er zijn ook mensen die echt van Hazes houden en niet op de manier zoals Rachel met een boek." Mocht ze er 'veel geld' aan verdienen, dan gaat de opbrengst van het nummer naar een goed doel. "Of ik geef aan alle fans, die geld hebben gegeven voor het standbeeld van Hazes, hun geld terug", roept Moniek.

Het nummer is niet verkrijgbaar in de winkel. Het lied en de clip zijn te downloaden op de website van Moniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen