Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vaughn en Aniston aangehouden door politie

Shownieuws

Vince Vaughn en Jennifer Aniston zijn in hun auto aangehouden door de politie. Vaughn moest een alcoholtest doen, maar hij bleek niet onder invloed.

Vaughn en Aniston aangehouden door politie

Vince Vaughn en Jennifer Aniston zijn in Scottsdale in Amerika in hun auto aangehouden door de politie. Volgens een pompbediende rook de adem van Vaughn naar alcohol. De acteur zat achter het stuur en moest een alcoholtest doen. Vaughn kwam niet boven de toegestane limiet en kreeg geen boete. "We constateerden wel dat Vaughn gedronken had en we hebben hem geadviseerd niet verder te rijden", zegt politieman Mark Clark. "Vaughn en Aniston zijn meegereden met een vriend, die achter hen reed."

De geruchten gaan al een tijdje dat de 35-jarige Vaughn en de 36-jarige Aniston een relatie hebben. De speculaties begonnen toen ze kussend waren gesignaleerd op de set van de film 'The break up', waarin beiden een rol spelen. Het Amerikaanse blad People publiceerde vorige maand foto's van de zoenende Jennifer en Vince in Chicago. De acteurs bevestigen hun relatie niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen