Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inge Ipenburg wordt 'misselijk' van Rob Oudkerk

Shownieuws

Inge Ipenburg wordt 'misselijk' van de ijdelheid van Rob Oudkerk. "Die besluit dat hij als adviseur Gods persoonlijke geschenk is aan de PvdA", zegt de actrice.

Actrice Inge Ipenburg wordt 'misselijk' van de ijdelheid van voormalig PvdA-politicus Rob Oudkerk. "Die besluit dat hij als adviseur Gods persoonlijke geschenk is aan de PvdA", zegt Ipenburg in een interview in de nieuwe uitgave van de Gay Krant. "Alle televisieprogramma's staan in de rij om zijn ijdelheid te strelen. Dat is iets om misselijk van te worden."

Ook heeft de 48-jarige actrice, die momenteel de functie bekleedt van entertainmentdeskundige in het tv-programma 'NSE', kritiek op zijn boek 'Geen weg terug'. Oudkerk blikt hierin terug op de affaire die leidde tot zijn aftreden als wethouder. Ipenburg ventileert in het interview duidelijk haar mening over het boek. "Die denkt dat wij allemaal zitten te wachten op het grote verhaal achter zijn hoerenbezoek."

Ipenburg vertelt in het interview met het homoblad open over de ziekte boulimia, die zij had toen ze midden twintig was. "Ik vind mezelf graatmager het mooist. Het begon destijds met slankheidsthee en het werd al gauw de vinger in mijn keel na een copieus diner", legt Inge uit. "Ik vond mezelf altijd te dik. Ik voelde me schuldig over het vreten, nooit over het kotsen."

Over haar eigen ijdelheid is de voormalige GTST-actrice 'heel duidelijk'. Ze vindt het 'prettig' om er leuk uit te zien en helpt moeder natuur regelmatig een handje. "Ik laat hier en daar wat Botox spuiten om het verval enigszins te beperken", vertelt ze openhartig aan het blad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen