Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Garner en Ben Affleck krijgen dochter

Shownieuws

De acteurs Jennifer Garner en Ben Affleck hebben donderdag een dochter gekregen. De twee zijn in juni in het huwelijk getreden.

Jennifer Garner en Ben Affleck hebben donderdag een dochter gekregen. "Moeder, vader en baby maken het goed", zeggen de woordvoerders van het stel. De baby is om 18:26 uur geboren. Andere details zijn niet bekendgemaakt. Het is het eerste kind voor Garner en Affleck.

De twee acteurs zijn in juni getrouwd op twee kleine eilandjes in het Caribische gebied. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van de film 'Daredevil' in 2003. "Ik wist instinctief dat hij er voor me was", zei Garner toen al over Affleck. En Affleck over Garner, "Ze heeft geen idee hoe mooi ze is, dat maakt haar zo aantrekkelijk."

Garner scheidde vorig jaar na een huwelijk van drieënhalf jaar van acteur Scott Foley. Affleck was verloofd met zangeres en actrice Jennifer Lopez, maar zij verbraken hun relatie begin vorig jaar. Kort daarna werd bekend dat de 33-jarige Affleck en de even oude Garner een relatie hadden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen